Valmennukset ja personal training:

– Tuntuuko, että kiipeilytasosi junnaa paikallaan eikä greidi nouse?
– Etsitkö uutta puhtia ja entistä kovempaa motivaatiota uusien harjoitteiden myötä?
– Haluatko hioa tekniikkaasi entistä paremmaksi sekä maksimoida ajankäytön ja treenin hyötysuhteen?
– Onko kiipeilyreissu tiedossa ja haluat olla parhaassa mahdollisessa kunnossa nauttiaksesi reissusta täysin siemauksin?
– Onko sinulla tavoitteita ulkokiipeilyssä?
– Oletko osallistumassa kisoihin ja haluat saada varmuutta kisatilanteeseen?

VALMENNUKSET JA TREENIOHJELMAT

Ote tarjoaa räätälöityä ja yksilöllistä valmennusta. Jokaisen valmennettavan taso, toiveet ja tavoitteet toimivat lähtökohtana valmennuksen ja treeniohjelman suunnittelussa. Lähtötasolla ei ole merkitystä valmennuksen aloittamiseen.

Valmennusfilosofiamme keskiössä on tasapuolinen suhtautuminen kaikkiin tavoitteisiin sekä toiveisiin. Jokainen valmennettava on meille yhtä tärkeä. Valmennuksen tarkoituksena on, että pääsemme valmennettavan kanssa yhteisesti asetettuihin tavoitteisiin ylläpitäen samalla motivaatiota ja tarjoamalla mielenkiintoisia sekä monipuolisia harjoitteita.

Valittavana on seuraavat valmennuspaketit, joita voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan.
Tapaamiskerrat sovitaan valmennettavan toiveiden pohjalta. Tapaamiset pyritään järjestämään n. 2-4 viikon välein.

Teemme valmennuksia myös etänä, jolloin valmennus ja treeniohjelman seuraaminen hoidetaan sovitusti esimerkiksi videopuheluilla oman paikallisen kiipeilyhallisi tai kotigymin puitteiden mukaan. 

1. Alkukartoitus, treeniohjelma + 3x tapaamista (4x90min)
Alkuhaastattelu ja yhteinen treeni valmentajan kanssa.
Treeneissä katsotaan valmennettavan lähtötasot ja valmiudet treeniohjelmalle.
Treeniohjelmaa läpikäydään ja täydennetään valmentajan kanssa sovituilla tapaamikerroilla.
HINTA: 290€ (260€ VJ)

2. Alkukartoitus, treeniohjelma + 5x tapaamista (6x90min)
HINTA: 400€ (360€ VJ)

Valmentajina toimivat pitkänlinjan kiipeilijät Sami Koponen sekä Emil Helotie. Kiipeily on ollut molempien herrojen elämässä jo lähes parikymmentä vuotta. Sami on yksi Suomen tunnetuimmista kiipeilynimistä ja onkin kiivennyt useita Suomen vaativimpia boulder- ja köysikiipeilyreittejä. Häneltä löytyy kokemusta arvokisoista jo juniorisarjoista aina miesten sarjoihin asti. Emil on toiminut kiipeilyohjaajana sekä valmentajana Lahdessa sekä Joensuussa kymmenen vuoden ajan. Hän on ollut mukana monen uuden lajin harrastajan alkutaipaleella ja vastaakin Otteen junnutoiminnasta ja -valmennuksista. Emil ja Sami toimivat myös reitintekijöinä ja pystyvät hyödyntämään reitintekijän tuomaa kokemusta myös valmennustöissä. Molemmat ovat intohimoisia ulkokiipeilijöitä ja heiltä löytyy kiipeilykokemusta usealta eri mantereelta sekä Suomen alueen kiipeilykohteilta

"Motivoidu, kehity ja nauti enemmän!"

OHJATTU TEKNIIKKATUNTI 75min

Tuntuuko ylläolevat valmennukset ja treeniohjelmat liialta mutta haluaisit kuitenkin saada lisää vinkkejä kiipeilyyn ja treenaamiseen? Otteen tekniikkatunnit ovat suunnattu sinulle, joka olet aloittamassa kiipeilyä tai jo hetken kiivennyt mutta koet jumahtaneesi kehityksessä paikalleen.

Tapaamisen alkuun käydään läpi lähtökohtanne ja toiveenne kiipeilyharrastuksen parissa. Valmentaja seuraa kiipeilyäsi ja antaa tämän perusteella vinkkejä tekniikkaan sekä eväitä omakohtaiseen harjoitteluun havaintojen pohjalta.

Tekniikkatunnille voi tulla kaverin kanssa, mikäli koette, että painitte samantasoisten reittien ja ongelmien parissa.

Tapaaminen sisältää kaikki tarvittavat varusteet. Myös köysikiipeilyä toiveiden mukaisesti.

HINNAT: 50€ + 15€/henk (75min). 1-3 henkilöä.

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24%

Tervetuloa!